MIHAIL DINU - CABINET DE AVOCAT

Mihail DINU

Mihail DINU este avocat specializat în soluționarea litigiilor purtate în cele mai variate domenii ale dreptului.

Întemeindu-se pe o pregătire academică solidă, perfecționată constant prin apetența către cercetare, a dobândit o experiență semnificativă ca avocat pledant în fața instanțelor de diferite grade și circumscripții. A fost implicat în litigii variate, reprezentând cu succes atât persoane fizice, cât și entități juridice unanim recunoscute drept lideri în domeniul lor de activitate.

Perseverența și rigurozitatea demonstrate în analiza juridică, combinate cu proactivitatea abordării oricărei strategii procesuale, au fost apreciate ca elemente definitorii pentru obținerea celor mai bune rezultate în cauzele pe care le-a pledat.

Anterior opțiunii pentru prezenta formă de exercitare a profesiei, a fost avocat senior în cadrul uneia dintre cele mai importante case de avocatură din România.

Este adeptul unei colaborări desăvârșite cu clienții reprezentați, întemeindu-se pe informarea constantă și completă, consultarea strategică și conturarea soluțiilor juridice personalizate.


Mihail DINU este avocatul titular al cabinetului de avocat cu același nume.

Poate fi contactat la adresa de e-mail mihaildinuav@gmail.com sau la numarul de telefon 0768.542.684

Social media: LinkedIn: https://ro.linkedin.com/in/mihaildinu Facebook: http://facebook.com/mihail.dinu.3. Twitter: Follow @mihaildinuavDesktop Site