Cabinetul de Avocat „Mihail DINU” este structura în care găsiți expresia deplină a specializării profesionale, rigurozității juridice și flexibilității față de interesele celor ce ne învestesc cu încrederea lor.

Aceștia sunt cu mult mai mult decât clienți. Sunt partenerii noștri, contribuind la recunoașterea, respectarea și consolidarea drepturilor și libertăților ce definesc societatea modernă și europeană.

Alături de persoane fizice implicate în litigii dintre cele mai variate, reprezentăm clienți care activează în următoarele domenii:

  • construcții civile și industriale
  • sectorul financiar-bancar
  • IT
  • publicitate și „personal branding”
  • transporturi
  • vânzări și marketing
  • cercetare
  • activități umanitare și social-educative

Pe domnul avocat Mihail Dinu l-am cunoscut în urmă cu 4 ani, eram la începutul unor complicate și destul de exotice procese de drept civil. În prezent am parcurs și parcurgem împreună o istorie de peste 20 de procese, unele dintre ele aș zice unice în peisajul juridic românesc. Am în calitate de client o experiență cuprinzătoare, am lucrat cu mulți avocați începând cu anii ’90, în foarte diverse diverse domenii, comercial, dreptul familiei, penal, etc., cei mai mulți dintre ei buni sau foarte buni. Ce pot să spun însă despre Mihail este că foarte rar am întâlnit avocați care să confere o mai mare concizie, precizie și acuratețe materialelor scrise care sunt transmise spre analiză și decizie Judecătorilor. Extrem de bine documentat, cu adevărată și aproape supremă știință de carte, cu neobosite căutări și curiozități, întotdeauna disponibil, minte perfect lucidă și analitică, cu capacitate de sinteză rar întâlnită, documentele scrise de el sunt școală pentru orice membru al breslei avocaților. Calitățile lui de avocat pledant sunt nu mai puține. Prezența atentă, elegantă, politicoasă și concisă, pledoarii care curg logic, simplu și firesc. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să îl ai ca adversar !

D.S.

Antreprenor

Am avut probleme juridice destul de serioase, iar cabinetul de avocatura Mihail DINU a fost singurul cabinet de avocatura in care am reusit sa am incredere. Experienta dumnealor si-a spus ultimul cuvant. Tin sa va si multumesc pe aceasta cale!

Ionut Mihai

Programator

Domnule avocat, nici nu aveti idee cat a insemnat ajutorul dumneavoastra pentru noi. Eu si familia am recastigat increderea in avocatii din Romania, si asta datorita dvs. Sunteti Fabulos, distins, profesionist, carismatic, inteligent, curajos si de incredere. Felicitari si Felicitari!

Dana Istrate

Doctor